" دا " ، حقیقت یا توهم ؟

اشک های راوی"دا "در رو نمایی از چاپ صدم

سیده زهرا حسینی، راوی کتاب «دا» در مراسم رو نمایی از چاپ صدم این اثر اشک ریخت و آرزو کرد تیراژ کتاب های خوب هر روز بالاو بالاتر برود.

دا

این جانباز دفاع مقدس ، در مراسم رونمایی از کتاب «دا» - که به خاطرات 10 روز اول جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس می پردازد ـ حضور داشت، در همین باره گفت: «خدا و اهل بیت (ع) عنایت خاصی به این کتاب داشته اند و از بدو روایت تنها برای رضایت خداوند و رساندن پیام مظلومیت شهدا به نسل امروز این کار را کردم .» وی افزود: «کوچکترین مخاطب این کتاب کودکی 8 ساله بود که از روستایی در اورامان کردستان با من تماس گرفت و در مورد کتاب حرف زد.»

وی تاکید کرد: «انتقادات مطرح شده در مورد کتاب را می پذیرم اما انصاف نیست که بگویند وقایع کتاب القای نویسنده است ؛ چرا که این اتهام زدن است.»

انتقادات مطرح شده در مورد کتاب را می پذیرم اما انصاف نیست که بگویند وقایع کتاب القای نویسنده است؛ چرا که این اتهام زدن است.

 سیده زهرا حسینی در حالی که اشک می ریخت، گفت: «برخی از بزرگان گفته اند این کتاب باید به چاپ میلیونی برسد، نمی دانم آن روز زنده خواهم بود یا نه ؟ اما امیدوارم باز هم از این کتاب ها منتشر شود. »

در بخش دیگری از این مراسم حسن بنیانیان رئیس حوزه هنری گفت: «موفقیت «دا» از این جهت است که ماده اولیه آن از شهدا بوده و سپس حاصل کار جمعی از نیروهای مخلص است.»

دا

وی افزود: «ما باید به سراغ قهرمانان گمنام برویم که بی ادعا کار می کنند اما نامی از آنها برده نمی شود

همچنین رضا رهگذر، نویسنده در این مراسم که در انتشارات سوره مهر برگزار می شد، گفت: «انصافاً جنگ در کنار آن خسارت های مادی و معنوی، برکات زیادی برای جامعه داشته و دفاع مقدس مثل یک دانشگاه دنیوی و اخروی بوده است.» وی افزود: «دا کتابی است که در 18 ماه به چاپ صدم رسیده و این در حالی است که نه ادعای اثر داستانی را دارد و نه اثر ادبی.» این نویسنده تاکید کرد: «اخلاص نویسنده و گوینده، ارزشی بودن موضوع، پشتکار ناشر در ارائه آن، خانم بودن راوی، صداقت و صمیمیت، ریزبافت و جزئی نگر بودن، واقعی بودن، تجدید چاپ بموقع و حوصله نویسنده و راوی از جمله رازهای موفقیت این اثر است.»

مرتضی سرهنگی، مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری هم گفت: «اساساً جنگ، ضد زندگی است و این ما هستیم که با پشتوانه غنی و هنری که داریم به جنگ معنای زندگی می دهیم. نویسنده و راوی «دا» هم چنین کاری کرده اند و به «دا» معنای زندگی داده اند.»


دسته ها :
15:1
X